Model ‘Ruciane’ – Een Ideale Uitbreiding voor uw Recreatieve Onderneming

Bent u op zoek naar de perfecte aanvulling voor uw bed en breakfast, trekkershut, camping of vakantiepark? Ontdek dan model ‘Ruciane’, een prachtig ontwerp van 5.5 x 5.5 meter met een ruim terras van 1.8 x 5.5 meter, dat naadloos aansluit op uw gastvrijheidsbehoeften.

Sleutelklare Oplossing

Model ‘Ruciane’ wordt volledig sleutelklaar opgeleverd, zodat u direct kunt beginnen met het verwelkomen van gasten. Dit model biedt een entresol die extra slaapruimte of opslagruimte biedt, waardoor het zowel praktisch als stijlvol is. Met een prijs van €59.250,- inclusief btw (exclusief fundering), biedt dit model een betaalbare oplossing zonder dat daarbij wordt ingeboet op kwaliteit of comfort.

Uitstekende Isolatiewaarden

De ‘Ruciane’ voldoet aan de strenge isolatienormen zoals vastgesteld in het Bouwbesluit, met een vloerisolatie van RC5.8, wandisolatie van RC4.7, en dakisolatie van RC6.66. Deze uitstekende isolatiewaarden garanderen een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door, wat essentieel is voor het verhogen van de gasttevredenheid.

Flexibele en Duurzame Constructie

Het gebruik van hoogwaardige materialen en constructietechnieken zorgt ervoor dat de ‘Ruciane’ een duurzame investering is voor uw onderneming. Het ontwerp is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor het een aanwinst is voor elke locatie.

Voor meer informatie over hoe ‘Ruciane’ uw zakelijke aanbod kan transformeren, neemt u contact op met Smarthome Woningen via Info@smarthomewoningen.nl of bel 085-4013634