Over Smart Home
Heerenveen

Smart Home Heerenveen is onderdeel van bouwbedrijf Otter uit Heerenveen.

Bouwbedrijf Otter, onder leiding van Roelof, Jaap en Peter Otter heeft een uitstekende staat van dienst waardoor de kwaliteit van Smart Home Heerenveen gewaarborgd is.

Sinds haar start in 2008, realiseert bouwbedrijf Otter grotere nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhouds- en renovatieprojecten voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Het ontstaan van Smart Home Heerenveen

Door de stijgende huizenprijzen, de grote vraag en het schaarse aanbod besloot bouwbedrijf Otter zich te richten op het produceren van kleine woningen onder de naam Smart Home Heerenveen.

Iedereen met een eigen of gehuurd perceel kan bij Smart Home Heerenveen terecht voor een prefab woning.

Van een particuliere kleine woning, een kleine bedrijfswoning, een kleine aanleunwoning of een recreatiewoning tot complete straten in opdracht van projectontwikkelaars.

Onze missie

Het leveren van kleine woningen tegen vriendelijke prijzen en een maximaal woongenot met als kernwoorden modulair, duurzaam, energieneutraal en comfortabel. We richten ons dan ook volledig op de uiteindelijke bewoner want…haar tevredenheid is de landingsbaan voor succes.

Onze visie

Het is 2022. Over vijf jaar is de huizenmarkt drastisch veranderd. Smart Home is dan één van de toonaangevers op het gebied van duurzame modulaire woningen. Onze technieken om kleine woningen te realiseren zijn dan verbeterd. Onze omvang blijft echter hetzelfde, evenals onze persoonlijkheid en betrouwbaarheid. Groot worden door klein te blijven is ons motto.

Ons antwoord op woningkrapte, kosten en het milieu

Door onze prefab werkwijze zijn wij in staat om snel en voordelig woningen te kunnen realiseren.
Zo minimaliseren we hiermee transport- en reiskosten, personeelskosten en kunnen we onze tijd efficiënter indelen.

Dat is niet alleen goed voor de portemonnee van onze klanten maar ook voor onze CO2 voetafdruk waarmee wij op onze manier ook een steentje bijdragen aan een beter milieu.

Met onze prefab woningen bieden we niet alleen een oplossing voor de woningkrapte maar ook voor de vele starters voor wie de huizenmarkt momenteel onbetaalbaar is.

Smart Home Heerenveen staat voor een kwaliteitswoning naar je eigen ontwerp, snel en vakkundig gefabriceerd en kant-en-klaar opgeleverd tegen een scherp tarief en high service.

Roelof Otter
Contactpersoon Smart Home Heerenveen

Vennoot Smart Home Heerenveen
Vennoot bouwbedrijf Otter

Telefoon: 06-46241362
Email: info@smarthomewoningen.nl

Jaap Otter
Tekla / 3D tekenaar voor Smart Home Heerenveen en bouwbedrijf Otter

Vennoot Smart Home Heerenveen
Vennoot bouwbedrijf Otter

Kyra Otter
Mascotte & vertrouwenspersoon