De kenmerken van onze kleine woningen

Voor de zakelijke markt.

Op maat ontworpen en gebouwd

Alle kleine woningen worden op maat ontworpen en in onze werkplaats gebouwd. Het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren die wij realiseren.

Levertijd en oplevering

Voor de zakelijke markt werken we op basis van assembly lijn. De levertijd van een prefab units kan op die manier efficient verlopen. De kleine woningen worden kant-en-klaar opgeleverd en geplaatst op de gewenste locatie.

Duurzaam en onderhoudsvrij

De kleine woningen worden gebouwd in een metalen regelwerk bekleed met duurzame en onderhoudsvrije oplossingen. Al onze kleine woningen zijn tot minimaal 90% recyclebaar.

Energieneutrale installatie

Onze kleine woningen beschikken over elke gewenste installatie. Van stroompunten, wateraansluitingen en afvoervoorzieningen tot CV’s, zonnepanelen en warmtepompen. Iedere kleine woning kan energieneutraal opgeleverd worden.

Volledig aangekleed

Het interieur wordt naar wens worden gefaciliteerd. Onze eigen interieur-styliste is daarbij graag van dienst.

Modulair uitbreidbaar

Iedere kleine woning is uitbreidbaar dankzij onze werkwijze met prefab units. Met dat gegeven staan we voor toekomstbestendige woningen met duurzaam karakter.

Flexibel inzetbaar

Onze kleine woningen zijn inzetbaar als alle soorten ruimtes. Van aanleuningwoning tot zorgwoning. Van bedrijfswoning tot extra kantoor.

Laat ons je bellen voor een gratis en vrijblijvende afspraak!