Jouw kleine woning volledig op maat!

Je hebt de knoop doorgehakt. Je wilt een kleine woning. Maar waar begin je? En maak je wel de juist keuze in jouw situatie? En hoe ziet het financiële plaatje eruit? Allemaal vragen waar we je graag mee helpen!

Kleine woning laten bouwen

Een kavel voor je kleine woning

Onze kleine woningen zijn overal te plaatsen. Toch mag je vanuit regelgeving niet zomaar ergens een huis neerzetten. Je zult moeten voldoen aan het bouwbesluit en moeten beschikken over bouwvergunningen zoals dat bij ieder huis geldt. Ook wanneer het je eigen terrein betreft.

Heb je al een eigen kavel, perceel, erf of terrein?
Dan kun je alvast nadenken over de ligging van je nieuwe kleine woning.

Zo kun je denken aan de minimale ruimte om je kleine woning, de bereikbaarheid en eventuele toekomstige uitbreidingsmogelijkheden maar ook het aanleggen van je infrastructuur en nutsvoorzieningen.

Kijk voor de mogelijkheden van jouw perceel ook op Ruimtelijkplannen.nl. Op die site vindt je bestemmingsplannen, structuurvisies en algemene regels die gemaakt zijn door gemeentes, provincies en het Rijk.

Het design van je kleine woning

Voordat we jouw kleine woning kunnen bouwen is er natuurlijk een design nodig.
Daar helpen we je graag bij.

Samen met onze 3D tekenaar ga je om tafel om samen tot jouw unieke ontwerp te komen. Je mag daarbij je eigen ideeën, schetsen en voorbeeldfoto’s als uitgangspunt meenemen.

In het ontwerp wordt alles meegenomen. Van afmetingen en vorm tot materialen. Van layout en inrichting tot duurzame, energieneutrale nutsvoorzieningen.

Kunnen we je helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je van het beste advies en een passende offerte te voorzien!

• Telefonisch bereikbaar
• Persoonlijk service
• Gratis en vrijblijvend

Bel met ons op: 085-1234567 (ma-vr 09:00 – 17:00)

De inrichting van je kleine woning

Bij het ontwerp kun je ook alvast nadenken over de inrichting.

Heb je heb nodig bij je interieur? Dan kun je je laten bijstaan door onze interieurstyliste Sandra de Oude die de gehele inrichting voor je verzorgd.

Sandra verzorgt de volledige aankleding van je kleine woning.
Van raamdecoratie, vloeren, keuken en sanitair tot verlichting en zelfs de meubels.

Nadat je samen met Sandra al je wensen hebt besproken gaat ze voor je aan de slag met een calculatie. Dat kan zelfs op basis van een 3D ontwerp.

Last but not least…de financiën…

Geld is meestal het het lastigste onderdeel.

Vaak lijkt het kopen van een nieuw huis een onmogelijke opgaaf want, hoe krijg je hemelsnaam het geld bij elkaar?
Toch is het in praktijk echt mogelijk!

Om je te helpen hebben we op deze pagina een kleine opsomming voor je gemaakt van mogelijkheden om jouw nieuwe huis te financieren.

pre-mantelzorgwoningen smarthome kleine compacte woningen Beilen

Het traject

Wil je zelf een kleine woning laten bouwen en kijk je op tegen rompslomp van het traject? Geen zorgen. Het traject om van niets tot jouw kleine woning te komen duurt minder lang dan je zou verwachten. Dat komt omdat onze kleine woningen volledig in onze fabriek gebouwd worden. Op maat gebouwd en prefab kant-en-klaar opgeleverd. Eenmaal op haar plaats kun je nieuwe kleine woning direct betrekken.

1. Informatie

Vul uw gegevens in op onze offerte pagina.
Binnen 24 uur ontvangt u respons en nodigen we u vrijblijvend uit op ons kantoor.

2. De offerte

Onder het genot van een kopje koffie stellen we een transparante offerte samen. Alle mogelijkheden staan open in dit traject.

3. De realisatie

Na akkoord gaan we direct van start met de bouw van uw kleine woning. De oplevering bedraagt gemiddeld 6-8 weken afhankelijk van uw wensen.

4. Oplevering

Je kleine woning wordt in 1-2 werkdagen getransporteerd en gebruiksklaar op haar plaats gezet. Gefeliciteerd met je nieuwe huis!

Laat ons je bellen voor een gratis en vrijblijvende afspraak!