Moduleo duurzame PVC vloeren

PVC vloeren met het oog op de toekomst,
duurzaam geproduceerd met oog voor kwaliteit.

Designs geïnspireerd door de natuur en geperfectioneerd voor het leven

Moduleo® zet de norm voor toekomstige generaties luxe pvc vloeren. Een duurzame productie levert gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te installeren vloeroplossingen op die zich onderscheiden dankzij unieke designs, comfort en sterke prestaties.

Moduleo is trots om anders te zijn

Anders door de brede waaier aan innovatieve vloeroplossingen, door de uitstekende klantenservice en de hechte relatie met het Moduleo-dealernetwerk. Bovendien hebben wij, in tegenstelling tot andere fabrikanten, het volledige ontwerpproces, productieproces en logistiek proces in handen.

Moduleo is 100% Belgisch

De productie bevindt zich in Avelgem, België en is er op georganiseerd om op een zo verantwoord mogelijke manier te functioneren. We nemen tal van initiatieven om energie te besparen, afval te reduceren of te recycleren. Vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn leveren we jouw Moduleo pvc vloer snel en op tijd bij de gewenste Moduleo-dealer bij jou in je buurt.

Wereldwijd nummer 1 in vloerbekleding

Moduleo Design Floors is het luxevinylvloerenmerk voor residentieel gebruik van IVC Group, marktleider in LVT-vloeren. Sinds 2015 maakt IVC Group deel uit van Mohawk Industries Inc., wereldwijd nummer 1 in vloerbekleding.

Moduleo brochure

Moduleo LayRed brochure

Moduleo Moods brochure