Dit kun je van onze kleine woningen verwachten!

Op maat ontworpen en gebouwd

Onze kleine woningen worden op maat voor je ontworpen en in onze werkplaats gebouwd. Het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren die wij voor je realiseren.

Levertijd, transport en oplevering

De levertijd van van je prefab kleine woning bedraagt gemiddeld 6-8 weken. De kleine woningen worden kant-en-klaar opgeleverd en binnen 1-2 dagen geplaatst op de gewenst locatie. Onze kleine woningen zijn direct gereed voor ingebruikname.

Duurzaam en onderhoudsvrij

De kleine woningen worden gebouwd in een metalen regelwerk bekleed met duurzame en onderhoudsvrije oplossingen. Al onze kleine woningen zijn tot minimaal 90% recyclebaar zijn.

Energieneutrale installatie

Onze kleine woningen beschikken over elke gewenste installatiewerken. Van stroompunten, wateraansluitingen en afvoervoorzieningen tot CV’s, zonnepanelen en warmtepompen. Iedere kleine woning kan energieneutraal opgeleverd worden.

Volledig aangekleed

Het interieur wordt naar wens voor je verzorgd. Kom je zelf niet uit de aankleding en detaillering van je kleine woning? Geen probleem. Onze eigen interieurstyliste staat je graag bij. Kijk ook eens op de site van onze interieurstyliste. 

Modulair uitbreidbaar

Krijg je een gezinsuitbreiding? Toch die extra logeerkamer? Iedere kleine woning is uitbreidbaar dankzij onze prefab units. Dus wil je die kantoorruimte, logeerkamer of kinderkamer er later alsnog aanbouwen dan kunnen we dat eenvoudig voor je realiseren.

Flexibel inzetbaar

Onze kleine woningen zijn inzetbaar als alle soorten ruimtes. Van aanleuningwoning tot zorgwoning. Van bedrijfswoning tot recreatiewoning. Regel jij de grond, wij regelen de rest!

Laat ons je bellen voor een gratis en vrijblijvende afspraak!