Jouw situatie

Natuurlijk wil je zeker weten dat een kleine woning of losstaand vertrek van Smart Home Heerenveen de beste oplossing is.
Om je te helpen hebben we hieronder een aantal veelvoorkomende situaties voor je geschetst die je helpen in je beslissing.

Een vrijstaande kleine woning op een eigen perceel. Je zoekt daarbij een voordelige nieuwbouw woning met korte levertijd waar je het gehele jaar door kunt wonen. Je bent in tegenstelling tot tiny house bewoners erg op je ruimte gesteld. Je wilt de mogelijkheid behouden om uit te kunnen breiden. Een kleine prefab woning van Smart Home Heerenveen is hier een perfecte oplossing.

Een aanleunwoning of extra woning op een erf. Je neemt het erf en woning van je ouders over. Zij willen graag dichtbij blijven wonen en liever niet teveel veranderen van omgeving. Het liefst wonen ze in een gelijkvloerse woning. Bij overlijden kan het huis in gebruik blijven of verkocht worden naar een andere locatie. Een kleine prefab woning van Smart Home Heerenveen is hier een perfecte oplossing.

Een aanbouw aan een bestaande woning. Je hebt een (gedeeltelijk) vrijstaande woning. Vanwege een gezinsuitbreiding, werk, hobby of andere denkbare situatie heb je ruimte nodig. Een prefab vertrek van Smart Home Heerenveen is hier een perfecte oplossing.

Een uitbreiding aan of in een bedrijfspand. Je hebt een extra opslag-, werk- of kantoorruimte nodig. Je wilt het vertrek zelf kunnen indelen zoals je wilt. Een kleine prefab unit van Smart Home Heerenveen is hier een perfecte oplossing.

Kunnen we je helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je van het beste advies en een passende offerte te voorzien!

• Telefonisch bereikbaar
• Persoonlijk service
• Gratis en vrijblijvend

Bel met ons op: 085-1234567 (ma-vr 09:00 – 17:00)