Pré-mantelzorgwoningen Tilburg

Smart Home Heerenveen, expert in compacte woningen met flexibele plaatsing.
Óók in Tilburg!

De toekomst van pré-mantelzorgwoningen in Tilburg

Zie je de toekomst al voor je? Een tijd waarin een zorgbehoevende vlakbij je is, zonder het ongemak van afstand of onvoorziene omstandigheden. Die toekomst is nu een stap dichterbij dankzij de pré-mantelzorgwoningen van Smart Home Heerenveen, beschikbaar voor klanten in Tilburg.

Het voordeel van een pré-mantelzorgwoningen in Tilburg

Het grote voordeel van een pré-mantelzorgwoning is dat je een zorgbehoevende dichtbij je kunt hebben al voordat er een formele mantelzorgsituatie ontstaat. Gelukkig zijn er steeds meer gemeentes zo’n woning toestaan. Raadpleeg de lokale autoriteiten in Tilburg voor meer informatie hierover.

Pré-mantelzorgwoning Van Smart Home Heerenveen

Als je op zoek bent naar kwaliteit, snelheid, vakmanschap en een betaalbaar tarief – dan is Smart Home Heerenveen je partner, ook in Tilburg. Bereid je voor op de zorg van morgen en investeer vandaag nog in een pré-mantelzorgwoning op maat in regio Tilburg.

Een pré-mantelzorgwoning op maat in Tilburg

Een pré-mantelzorgwoning is in essentie gelijk aan een mantelzorgwoning. Het verschil? Je kunt er al intrekken vóór de daadwerkelijke zorgbehoefte. Hoewel er enkele regels en voorwaarden aan verbonden zijn, zoals de maximale periode van 10 jaar, biedt het een geweldige oplossing voor de vooruitziende zorgplanners onder ons, ook in Tilburg. Bij ons krijg je een pré-mantelzorgwoning die op maat is gemaakt. Kant-en-klaar!

Snel, kostenefficiënt en duurzaam in Tilburg

Met onze innovatieve prefab aanpak garanderen wij snelle en kostenefficiënte leveringen, zelfs voor klanten in Tilburg. Onze aanpak is niet alleen voordelig voor jou, maar ook voor onze planeet. Door transport- en reiskosten te minimaliseren, personeelskosten te verminderen en onze tijd efficiënt te besteden, dragen we actief bij aan een verminderde CO2-voetafdruk.

pre-mantelzorgwoningen smarthome kleine compacte woningen Beilen

Het traject

Wil je zelf een kleine woning laten bouwen en kijk je op tegen rompslomp van het traject? Geen zorgen. Het traject om van niets tot jouw kleine woning te komen duurt minder lang dan je zou verwachten. Dat komt omdat onze kleine woningen volledig in onze fabriek gebouwd worden. Op maat gebouwd en prefab kant-en-klaar opgeleverd. Eenmaal op haar plaats kun je nieuwe kleine woning direct betrekken.

1. Informatie

Vul uw gegevens in op onze offerte pagina.
Binnen 24 uur ontvangt u respons en nodigen we u vrijblijvend uit op ons kantoor.

2. De offerte

Onder het genot van een kopje koffie stellen we een transparante offerte samen. Alle mogelijkheden staan open in dit traject.

3. De realisatie

Na akkoord gaan we direct van start met de bouw van uw kleine woning. De oplevering bedraagt gemiddeld 6-8 weken afhankelijk van uw wensen.

4. Oplevering

Je kleine woning wordt in 1-2 werkdagen getransporteerd en gebruiksklaar op haar plaats gezet. Gefeliciteerd met je nieuwe huis!

Laat je inspireren, bekijk ons portfolio in kleine woningen!

Hieronder kun je kun je een compilatie van opgeleverde kleine woningen, designs en projecten bekijken.

Vakantiewoning/B&B Ruciane
Vakantiewoning Fuerteventura
Vakantiewoning Siegerswoude
Bed & Breakfast De Knipe
Hobbyhuis Langweer
Woonhuis Lauwersmeer

Laat ons je bellen voor een gratis en vrijblijvende afspraak!