Ondernemers en zelfstandigen

Als flexibele werkruimte op een langdurige locatie, zoals bouwplaatsen, agrarische bedrijven of lange termijn evenemententerreinen.

Prefab kantoorunits

Bij Smart Home woningen bieden we kant-en-klare prefab kantoorruimtes die perfect geschikt zijn voor ondernemers en zelfstandigen die een flexibele, langdurige werkruimte nodig hebben op locatie. Of je nu werkt in de bouw, de agrarische sector of regelmatig evenementen organiseert, onze mobiele kantoorunits bieden een praktische en duurzame oplossing. Ze zijn eenvoudig te plaatsen op elke locatie met nutsvoorzieningen, waardoor je snel een comfortabele werkplek hebt die voldoet aan je behoeften.

Voor iedere locatie

Onze prefab kantoorunits worden in de fabriek gebouwd en zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige plaatsing op locatie. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor gebruik op bouwplaatsen, agrarische bedrijven of langdurige evenemententerreinen, waar een vaste kantoorruimte niet altijd voorhanden is. De units worden met een vrachtwagen naar de gewenste locatie gebracht en snel gebruiksklaar gemaakt. Zo kun je binnen korte tijd beschikken over een volledige werkruimte zonder langdurige bouwtrajecten.

Kant-en-klaar of op maat

Bij Smart Home woningen bieden we twee opties. Je kunt kiezen uit kant-en-klare modellen die een vaste indeling hebben en direct beschikbaar zijn. Deze modellen zijn ideaal voor situaties waarin snel een werkruimte nodig is, zonder de noodzaak van aanpassingen. Voor wie specifieke wensen heeft, kunnen wij ook maatwerk leveren. Hierbij kun je de indeling van de unit zelf bepalen, zodat de ruimte precies voldoet aan jouw eisen. Dit is bijvoorbeeld handig als je een kantoorruimte nodig hebt die geschikt is voor vergaderingen, opslag of specifieke werkzaamheden.

Duurzaam en energieneutraal

Onze kantoorunits zijn prefab, duurzaam en energieneutraal. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen profiteert van een comfortabele werkruimte, maar ook van lage energiekosten en minimale onderhoudslasten. Dit is vooral voordelig voor bedrijven die een langdurige oplossing zoeken, waarbij flexibiliteit en kostenbeheersing centraal staan.

Fullservice oplevering

Met onze full-service aanpak nemen wij het hele proces voor onze rekening: van ontwerp en bouw tot transport en plaatsing van de unit. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de logistiek, zodat je je volledig kunt richten op je werkzaamheden. Of het nu gaat om een langdurige kantoorruimte voor een bouwproject, een agrarisch bedrijf of een evenementenlocatie, onze prefab kantoren bieden de flexibiliteit en functionaliteit die je nodig hebt.

We helpen je graag!

Ben je op zoek naar (langdurige) kantoorruimte op locatie? Neem contact op met Smart Home woningen via 085 – 401 36 34. Wij bespreken graag de mogelijkheden die passen bij jouw situatie.