Ondernemers en zelfstandigen

Voor zelfstandigen die een kleine, maar functionele werk- en leefruimte nodig hebben.

Prefab kantoorunits

Bij Smart Home woningen bieden wij kant-en-klare prefab kleine woningen die perfect zijn voor zelfstandigen die op zoek zijn naar een functionele werk- en leefruimte. Of je nu een thuiswerkplek wilt combineren met wonen, of een compacte ruimte zoekt waar je kunt werken en ontspannen, onze kleine woningen bieden een praktische en betaalbare oplossing.

Voor iedere locatie

Onze woningen worden prefab gebouwd en kunnen eenvoudig worden geplaatst op elk kavel met nutsvoorzieningen. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor zelfstandigen die flexibiliteit nodig hebben. Je kunt je woning plaatsen op een plek naar keuze, bijvoorbeeld in de buurt van je werk of op een rustige locatie buiten de stad. Omdat de woningen compact zijn, nemen ze weinig ruimte in beslag, terwijl ze toch alle voorzieningen bieden die nodig zijn voor comfortabel wonen en werken.

Kant-en-klaar of op maat

Smart Home woningen biedt verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen uit kant- en-klare modellen met een vaste indeling, die direct beschikbaar zijn. Deze modellen zijn ideaal voor wie snel een werk- en leefruimte nodig heeft, zonder veel aanpassingen. Daarnaast bieden wij ook maatwerk aan. Dit betekent dat je je eigen ideeën kunt integreren in het ontwerp van de woning.

Zo kun je zelf bepalen hoe de indeling eruitziet en welke voorzieningen er nodig zijn om de ruimte optimaal te benutten voor jouw werk en privéleven.

Duurzaam en energieneutraal

Onze kleine woningen zijn duurzaam en energieneutraal, wat betekent dat ze niet alleen een comfortabele woon- en werkruimte bieden, maar ook lage energiekosten met zich meebrengen. Dit is vooral aantrekkelijk voor zelfstandigen die kosten willen besparen en toch een moderne en efficiënte ruimte willen. Bovendien kunnen de woningen eenvoudig worden verplaatst, wat flexibiliteit biedt als je in de toekomst van locatie wilt veranderen.

Fullservice oplevering

Met onze full-service aanpak verzorgen wij het hele proces: van bouw en interieur tot transport en plaatsing van de woning. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de praktische uitvoering en kun je snel gebruikmaken van je nieuwe werk- en leefruimte. Of je nu op zoek bent naar een compacte thuiswerkplek, een atelier, of een kantoor aan huis, onze kleine woningen bieden de oplossing die je zoekt.

We helpen je graag!

Wil je meer weten over onze kleine woningen voor zelfstandigen? Neem dan gerust contact op met Smart Home woningen via 085 – 401 36 34. We helpen je graag verder met een oplossing die past bij jouw situatie.