Zorginstellingen en zorgverleners

Voor tijdelijke of permanente huisvesting van zorgverleners op locatie.

Prefab woningen

Bij Smart Home woningen bieden we kant-en-klare prefab woningen die geschikt zijn voor tijdelijke of permanente huisvesting van zorgverleners op locatie. Of het nu gaat om het huisvesten van zorgpersoneel dicht bij cliënten of het creëren van een comfortabele werk- en leefomgeving op het terrein van zorginstellingen, onze kleine woningen bieden een praktische en betaalbare oplossing.

Voor iedere locatie

Onze woningen zijn prefab gebouwd, wat betekent dat ze snel op locatie geplaatst kunnen worden. Ze kunnen eenvoudig met een vrachtwagen worden getransporteerd en op elke kavel. Dit maakt ze ideaal voor zorginstellingen die snel huisvesting nodig hebben voor hun zorgverleners, zonder dat er langdurige bouwprocessen nodig zijn. Of het nu gaat om tijdelijke huisvesting voor personeel tijdens drukke periodes of om permanente woningen voor zorgverleners die fulltime op locatie werken, onze woningen kunnen flexibel worden ingezet.

Kant-en-klaar of op maat

We bieden twee opties: je kunt kiezen uit kant-en-klare modellen met een vaste indeling die direct leverbaar zijn. Deze modellen zijn ideaal voor situaties waarin snel extra huisvesting nodig is. Daarnaast bieden we ook maatwerk aan. Hierbij kunnen zorginstellingen zelf de indeling van de woning bepalen, zodat deze volledig is afgestemd op de behoeften van de zorgverleners. Dit zorgt ervoor dat de woningen optimaal worden benut, zowel qua ruimte als comfort.

Duurzaam en energieneutraal

Onze kleine woningen zijn duurzaam en energieneutraal, wat betekent dat ze niet alleen een comfortabele woonomgeving bieden, maar ook zorgen voor lage energiekosten. Dit is vooral belangrijk voor zorginstellingen die op zoek zijn naar lange termijnoplossingen die betaalbaar zijn en weinig onderhoud vereisen. Bovendien zijn de woningen flexibel: ze kunnen worden verplaatst of overgedragen wanneer de situatie verandert, waardoor ze een toekomstbestendige investering zijn.

Fullservice en betaalbaar

Bij Smart Home woningen bieden we een full-service oplossing, van ontwerp en bouw tot transport en plaatsing van de woningen. Dit betekent dat zorginstellingen zich geen zorgen hoeven te maken over de praktische details. Wij zorgen ervoor dat de woning snel en volledig gebruiksklaar wordt opgeleverd, zodat de zorgverleners zich kunnen concentreren op wat het belangrijkst is: het bieden van zorg aan cliënten.

We helpen je graag!

Wil je meer weten over onze oplossingen voor zorginstellingen en de huisvesting van zorgverleners? Neem contact met ons op via 085 – 401 36 34. Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je verder met een oplossing die past bij jouw situatie en behoeften.