Senioren, zieken en gepensioneerden

Mantelzorg- en pré-mantelzorgwoningen voor ouderen die dicht bij hun familie willen wonen maar wel zelfstandig willen blijven.

Prefab woningen

Bij Smart Home woningen bieden we kant-en-klare prefab woningen die speciaal geschikt zijn voor senioren en gepensioneerden die dicht bij hun familie willen wonen, maar wel hun zelfstandigheid willen behouden. Onze mantelzorgwoningen en pré-mantelzorgwoningen zijn ontworpen met het oog op comfort, veiligheid en gemak, zodat je in een vertrouwde omgeving kunt blijven wonen terwijl je toch ondersteuning van je familie in de buurt hebt.

Woningen met alle voorzieningen

Een mantelzorgwoning biedt een oplossing voor situaties waarin zorg voor ouderen noodzakelijk is. Deze woningen kunnen op het erf van een familielid worden geplaatst, waardoor je dichtbij bent zonder je eigen woonruimte op te geven. Je kunt genieten van de voordelen van zelfstandigheid, met de wetenschap dat hulp nooit ver weg is. Onze woningen zijn volledig uitgerust met alle voorzieningen die nodig zijn voor comfortabel en veilig wonen, zoals een goede badkamer, voldoende ruimte en eventueel aanpassingen voor toegankelijkheid. Zo behoud je de vrijheid en zelfstandigheid waar je aan gewend bent, terwijl je toch omringd bent door je naasten.

Pre-mantelzorgwoningen

Voor ouderen die nog geen zorg nodig hebben, maar alvast willen voorbereiden op de toekomst, bieden we pré-mantelzorgwoningen. Deze woningen kunnen al geplaatst worden op het erf van familieleden, maar worden in eerste instantie gebruikt als zelfstandige woning. Mocht er later zorg nodig zijn, dan is de woning al beschikbaar. Het biedt de rust van een eigen plek, terwijl je in de toekomst makkelijk kunt overschakelen naar een situatie waarin mantelzorg mogelijk is.

Duurzaam en energieneutraal

Onze woningen zijn prefab, wat betekent dat ze in de fabriek worden gebouwd en snel op locatie geplaatst kunnen worden. Hierdoor hoef je niet te wachten op langdurige bouwprocessen en kun je snel je nieuwe woning betrekken. De woningen zijn energiezuinig en duurzaam, waardoor ze ook op lange termijn een goede keuze zijn. Bovendien kunnen ze in de toekomst eenvoudig verplaatst of overgedragen worden, wat flexibiliteit biedt als de situatie verandert.

Fullservice oplevering

Bij Smart Home woningen leveren we een full-service pakket. Dit betekent dat we niet alleen de woning bouwen, maar ook het transport en de plaatsing verzorgen. Zo heb je een zorgeloze overgang naar je nieuwe woonomgeving.

We helpen je graag!

Ben je op zoek naar een mantelzorg- of pré-mantelzorgwoning voor jezelf of een familielid? Neem gerust contact op met Smart Home woningen via 085 – 401 36 34, en we bespreken graag de mogelijkheden die passen bij jouw situatie en wensen.