JONGE PROFESSIONALS

Woningen voor jonge mensen op zoek naar een recreatiewoning voor zichzelf en/of de verhuur.

Prefab woningen

Bij Smart Home woningen bieden we kant-en-klare prefab kleine woningen die ideaal zijn voor gebruik als recreatiewoning. Of je nu op zoek bent naar een plek om zelf van je vrije tijd te genieten of een woning wilt die je kunt verhuren, onze woningen bieden een praktische en betaalbare oplossing. Ze zijn eenvoudig te plaatsen op elke kavel en snel beschikbaar, zodat je binnen korte tijd een volwaardige recreatiewoning hebt.

Voor verhuur of voor eigen gebruik

Onze prefab woningen worden in de fabriek gebouwd en met een vrachtwagen naar jouw locatie vervoerd. Dit zorgt ervoor dat ze snel geplaatst kunnen worden zonder langdurige bouwprocessen. De woningen zijn kant-en-klaar, wat betekent dat ze volledig zijn ingericht met alles wat je nodig hebt om direct te gebruiken of te verhuren. Hierdoor kun je snel genieten van je eigen vakantieplek of direct inkomsten genereren uit verhuur.

Kant-en-klaar of op maat

We bieden twee opties aan: je kunt kiezen uit kant-en-klare modellen met een vaste indeling. Dit is ideaal voor wie op korte termijn een recreatiewoning nodig heeft zonder uitgebreide aanpassingen. Daarnaast kunnen we de woning ook op maat bouwen. In dat geval bepaal jij de indeling en het ontwerp, zodat de woning volledig aansluit op jouw wensen en die van je huurders.

Duurzaam en energieneutraal

Onze recreatiewoningen zijn duurzaam en energieneutraal, wat betekent dat ze niet alleen vriendelijk zijn voor het milieu, maar ook lagere maandelijkse lasten met zich meebrengen. Dit is een aantrekkelijk voordeel voor mensen die hun recreatiewoning willen verhuren, omdat het de kosten voor zowel jou als je huurders beperkt. Bovendien zijn onze woningen flexibel in gebruik: ze kunnen worden verplaatst of overgedragen aan een nieuwe eigenaar wanneer dat nodig is.

Fullservice en betaalbaar

Bij Smart Home woningen zorgen we voor een volledige service, van de bouw en het transport tot de plaatsing van de woning. Dit maakt het proces eenvoudig en zorgeloos voor jou. Onze persoonlijke aanpak en scherpe prijzen zorgen ervoor dat je een kwalitatieve recreatiewoning krijgt die past bij jouw budget en doelen.

We helpen je graag!

Ben je op zoek naar een recreatiewoning voor eigen gebruik of verhuur? Neem dan gerust contact op met Smart Home woningen via 085 – 401 36 34. We bespreken graag de mogelijkheden en helpen je verder met een woning die past bij jouw wensen en situatie.